Rólam mondták…

“Kedves Niki!

Nagyon, nagyon hálásak vagyunk neked, legfőképp én, akivel ilyen sok időt töltöttél 🙂

Fantasztikusan sikerült az esküvő, csodálatos volt minden!
Köszönöm a gyors segítségedet, hatékonyságodat, problémamegoldó képességedet! Nem tudom mi lett volna velem nélküled! 🙂

Nagyon megszerettelek és nagyon fognak hiányozni a beszélgetéseink!

Szeretettel gondolunk rád! ❤️  ”

Edi & Sebi

” Ceremóniamesterként dolgoztam Nikivel. Profizmusa az első pillanattól látszott. Minden gördülékenyen zajlott. Felejthetetlen esküvő volt, mind a pár, a vendégek és a szolgáltatók véleménye szerint is. Várom a következő közös munkát “

Szigetvári Tamás - Ceremóniamester

” Csakis szuperlativuszokban tudok beszélni Nikiről. ❤️
Pontos, precíz munkát végzett a nagy napunkon, és azelőtt is. Munkájával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az esküvőnk napja! 😊 Az utolsó pillanatokban is hatalmas segítség volt, hogy ott volt velünk és segített.”
Ági & Sanyi

” Pár évvel ezelőtt egy születésnapi buli alkalmával találkoztunk először, ahol én mint DJ szolgáltattam a zenét. Niki szervezte a Party-t és szuper gördülékenyen ment minden, az extra meglepetésről nem is beszélve. Már akkor kiderült számomra, nagyon jól tudunk együttműködni. Bátran ajánlom, forduljatok hozzá bizalommal!” 

Miskoviec Zoltán - DjMiskó

“Mikor eldöntöttük, hogy összekötjük az életünket, még nem is sejtettük mennyi apróságon múlhat, hogy minden tökéletes legyen a Nagy Napon. Tudtuk, hogy segítségre lesz szükségünk, így fel sem merült bennünk a kérdés, hogy Nikit kérjük fel a feladatra. Elmeséltük neki, hogy mire vágyunk, ő pedig kiegészítette a saját tapasztalataival, így lett az esküvőnk pontosan olyan mint amilyennek elképzeltük. Köszönjük, hogy egy percig sem kellett aggódnunk.

Maximálisan számíthattunk rá.

Ha újra házasodnánk akkor is őt választanánk. Köszönjük Niki”

Gabi & Geri

” Budapesten találkoztunk egy koncertünk alkalmával, miután Niki le is foglalt már minket, mint Maya ‘n’ Peti zenekart egy dátumra. Zenei szolgáltatóként dolgozunk Nikivel és csakis jót tudok róla mondani. Minden egyes alkalommal végtelenül kedves, segítőkész és összeszedett. Bátran ajánljuk mindenkinek! 😊 “

Maya 'n' Peti

“Niki felejthetetlen estét szerveztél nekem, annyira köszönöm, hogy segítettél és résztvettél benne!!! Minden profi módon zajlott le és egy csodálatos bulit varázsoltál nekem! Végig ragyogtam az egész estét és ezért hálás vagyok!”

Henrietta

“Talpraesett, kreatív, segítőkész, és nagyon jó szervező”

Petra & Beró

” Kedves, precíz és mindenre odafigyel 🙂 Csak ajánlani tudom! 

Paulik Évi - Szertartásvezető

” Nikit évek óta ismerem, és tudom, hogy az esküvőszervezés nemcsak munka számára, hanem egy hivatás. Pontosan, precízen, mindig törekszik arra, hogy a pár életének Nagy Napja tökéletes legyen. Csak ajánlani tudom Őt! ” 

Sulyok Anita - D'ambrosia

“Niki csodálatos munkát végzett. Egy hullámhosszon voltunk az egész folyamat alatt. Mégegyszer csak annyit mondhatnék, hogy nagyon szépen köszönjük neked .”

Eszti & Dani

” Niki munkáját profizmussal és lelkes elhivatottsággal végzi. 😊Mindenre gondol és nagyon alapos. Célja tényleg az, hogy a Nagy Napotokat felejthetetlenné tegye! Tiszta szívből ajánlom!🥰 ” 

Tariné Csóti Edina - Ecolor - Grafikus

“Hozzáértő, kedves, rugalmas, alkalmazkodó, határozott, munkáját szerető személy, csak ajánlani tudom”

Brigitta

Guti Nikolett - esküvőszervező

+36 30 275 9669
gutinikoletteskuvo@gmail.com

A nevem Guti Nikolett, esküvőszervező vagyok.

Célom, hogy a Nagy Napotokat felejthetetlenné tegyem számotokra!