Esküvőszervező árak

Az esküvőszervező nem egy fölösleges luxus kiadás a már amúgy is drága esküvőn. Az esküvőszervező egy okos döntés, ha szeretnétek biztos kezekben tudni életetek egyik legszebb napját. Igyekeztem tehát olyan csomagokat megalkotni, melyek közül mindenki találhat az igényeinek és a pénztárcájának megfelelőt.

Ha sikerült kiválasztani a csomagot, vedd fel a kapcsolatot itt!


Óradíj: 5000 Ft

Budapest 20km-es körzetén kívüli találkozók és helyszínbejárások alkalmával útiköltség kerül felszámításra, melynek díja 150.- Ft/km (oda-vissza utat tartalmazza).

Smaragd csomag

Ezt a csomagot azoknak a pároknak ajánlom, akik maguk szeretnék intézni az esküvőszervezését, viszont úgy gondolják, jól jön egy kis szakmai tanácsadás a szervezkedés óriás kavalkádjában például azzal kapcsolatban, hogy milyen kiskapukra érdemes figyelni az egyes szolgáltatók kiválasztásánál és megrendelésénél. A csomag magában foglal 2 személyes találkozót vagy Skype videóhívást. (További személyes találkozó/Skype videóhívás óradíj ellenében lehetséges) Továbbá egy általános esküvőszervezési menetrend és egy általános forgatókönyv mintát és annak átbeszélését.

Rubin csomag

Ezt a csomagot azoknak a pároknak ajánlom, akik az esküvő előtti időszakot nem rohangálással, telefonálgatással és aggódással szeretnék tölteni. Az én feladatom az, hogy levegyem a terhet a pár és főleg a menyasszony válláról.  A csomag tartalmazza a szolgáltatók és helyszínek ajánlását (Ha van olyan helyszín vagy szolgáltató, amelyekhez ragaszkodik a pár akkor velük is szívesen felveszem a kapcsolatot és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy teljesüljön a kivágásuk!!!) a szolgáltatói lista összeállítását, a forgatókönyv elkészítését, segítséget a szerződéskötésben és a költségvetés elkészítésében. Továbbá tartalmaz 3 személyes találkozót plusz helyszínbejárást 2 alkalommal illetve folyamatos elérhetőséget telefonon, Skype-on, Facebook-on és Email-ben. (Az ésszerűség keretei között). Nagy Nap előtti utolsó pillanatig kísérem utatok és tartom kézben a szervezés folyamatát, hogy az esküvőn minden zökkenés mentesen mehessen.

Gyémánt csomag

Ezt a csomagot azoknak a pároknak ajánlom, akik a teljes szervezést és lebonyolítást szeretnék egy szakember hozzáértő kezeire bízni. Ez a csomag magában foglalja a szervezés teljes folyamatát a tökéletes helyszín és szolgáltatók ajánlásával majd kiválasztásával kezdve, költségvetés és forgatókönyv összeállításán át , korlátlan mennyiségű személyes találkozót/Skype videóhívást és helyszínbejárást és elérhetőséget az összes platformon (Ésszerűség keretei között továbbá a helyszíntől függően). Ezen kívül az egésznapos lebonyolítást az előkészületek / készülődés pillanatától egészen éjfélig, hogy minden úgy legyen ahogy azt ti megálmodtátok.  Igény esetén a fizetések ütemezését és a szolgáltatók kifizetését is tartalmazza a csomag.

Guti Nikolett - esküvőszervező

+36 30 275 9669
gutinikoletteskuvo@gmail.com

A nevem Guti Nikolett, esküvőszervező vagyok.

Célom, hogy a Nagy Napotokat felejthetetlenné tegyem számotokra!