Esküvőszervező árak

Az esküvőszervező nem egy fölösleges luxus kiadás a már amúgy is drága esküvőn. Az esküvőszervező egy okos döntés, ha szeretnétek biztos kezekben tudni életetek egyik legszebb napját. Igyekeztem tehát olyan csomagokat megalkotni, melyek közül mindenki találhat az igényeinek és a pénztárcájának megfelelőt.

Ha sikerült kiválasztani a csomagot, vedd fel a kapcsolatot itt!


Óradíj: 5000 Ft

Budapest 20km-es körzetén kívüli találkozók és helyszínbejárások alkalmával útiköltség kerül felszámításra, melynek díja 120.- Ft/km (oda-vissza utat tartalmazza).

Smaragd csomag

Ezt a csomagot azoknak a pároknak ajánlom, akik maguk szeretnék intézni az esküvőszervezését, viszont úgy gondolják, jól jön egy kis szakmai tanácsadás a szervezkedés óriás kavalkádjában például azzal kapcsolatban, hogy milyen kiskapukra érdemes figyelni az egyes szolgáltatók kiválasztásánál és megrendelésénél. A csomag magában foglal 2 személyes találkozót vagy Skype videóhívást. (További személyes találkozó/Skype videóhívás óradíj ellenében lehetséges) A csomag továbbá tartalmaz egy általam összeállított általános esküvőszervezési menetrendet, illetve egy szerződéskötési mintát.

Zafír csomag

Ezt a csomagot azoknak a pároknak ajánlom, akik maguknak szervezik az esküvőjüket, viszont szeretnék biztonságban érezni magukat a „Nagy Napon”. Szeretnék, ha minden zökkenőmentesen zajlana úgy, hogy nem nekik kell az esetleges problémákkal foglalkozni és azon aggódni, hogy minden rendben megy-e. Kérés esetén a szolgáltatók kifizetését is vállalom, hogy ez se a párt terhelje. A csomag magában foglal 2 személyes találkozót a forgatókönyv átbeszélésével és egyszeri helyszín bejárással. (Az ár reggeltől éjfélig érvényes. További órák óradíj ellenében)

Rubin csomag

Ezt a csomagot azoknak a pároknak ajánlom, akik az esküvő előtti időszakot nem rohangálással, telefonálgatással és aggódással szeretnék tölteni. Az én feladatom az, hogy levegyem a terhet a pár és főleg a menyasszony válláról.  A csomag tartalmazza a szolgáltatók és helyszínek ajánlását (Ha van olyan helyszín vagy szolgáltató, amelyekhez ragaszkodik a pár akkor velük is szívesen felveszem a kapcsolatot és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy teljesüljön a kivágásuk!!!) a szolgáltatói lista összeállítását, a forgatókönyv elkészítését, segítséget a szerződéskötésben és a költségvetés elkészítésében. Továbbá tartalmaz 2 személyes találkozót plusz helyszínbejárást 2 alkalommal illetve folyamatos elérhetőséget telefonon, Skype-on, Facebook-on és Email-ben. (Az ésszerűség keretei között)

Gyémánt csomag

Ezt a csomagot azoknak a pároknak ajánlom, akik a teljes szervezést és lebonyolítást szeretnék egy szakember hozzáértő kezeire bízni. A csomag magában foglal korlátlan mennyiségű személyes találkozót/Skype videóhívást és helyszínbejárást (Ésszerűség keretei között továbbá a helyszíntől függően). Ezenkívül tulajdonképpen mindent, amit a Rubin illetve a Zafír csomagjában megtalálhat a pár, annyi plusszal kibővítve még, hogy az ár tartalmazza a fizetések ütemezését és a szolgáltatók kifizetését is igény esetén.

Guti Nikolett - esküvőszervező

+36 30 275 9669
gutinikoletteskuvo@gmail.com

A nevem Guti Nikolett, esküvőszervező vagyok.

Célom, hogy a Nagy Napotokat felejthetetlenné tegyem számotokra!