Guti Nikolett esküvőszervező

Kedves Jegyespár!

Életünk egyik legszebb napjának megszervezése nem könnyű dolog, szeretnénk, hogy minden tökéletesen, gördülékenyen menjen. Ennek megvalósításában fontos szerepet játszik egy esküvőszervező, az a személy, aki tapasztalata és hozzáértése által még szebbé varázsolhatja azt. Mivel az esküvőszervező és a kedves pár között akár fél-1 éves szoros kapcsolat is fennállhat, nagyon fontos olyan esküvőszervező mellett döntenétek, akivel már az első személyes találkozó alkalmával megtaláljátok a kölcsönös szimpátiát.

A nevem Guti Nikolett, esküvőszervező vagyok.

A célom, hogy a Nagy Napotokat felejthetetlenné tegyem számotokra.

Mindig is szerettem részt venni a fontos események, programok megszervezésében. Már a gimiben is engem kértek fel ilyen feladatokra. Azt mondom feladat, de sose láttam így. Örömmel tettem, mert szeretem, ha minden gördülékenyen zajlik, ha levehetem az e-fajta terheket mások válláról a munkámmal.

Persze, idő kellett mire rájöttem, hogy e-téren kellene az életemet elképzelnem.
Mikor, már 2 szakma a kezemben volt, és még mindig elveszettnek éreztem magamat, feltette legjobb barátnőm a kérdést: “miért nem leszel esküvőszervező? “Ez a mondat bogarat ültetett a fülemben, és keresgélésekbe kezdtem a lehetőségek iránt.
Szinte azonnal rátaláltam Rátkai Tímeára és a Prestige Oktatási stúdióra. Elvégeztem a kulturális rendezvényszervező szakot, majd rá nem sokkal az esküvőszervező tanfolyamot is.

Ha volt is bármilyen kétségem, már az első pár alkalom elhessegette őket, és rájöttem, hogy EZ AZ, amivel foglalkozni szeretnék, ez a TÖKÉLETES hivatás számomra.
Szeretem az esküvőszervezés minden egyes pillanatát, a megismerkedéstől, a tervezésen át egészen a megvalósításig.
Ebben csak további megerősítést kaptam az eddigi pároktól, akik bizalommal fordultak felém.

Remélem részese lehetek a TI nap pillanatotoknak is.

Szeretettel,

Nikolett

“Valaki első szerelmének lenni nagyszerű lehet, de legutolsónak maga a tökély” (Cathy Kelly)

Guti Nikolett - esküvőszervező

+36 30 275 9669
gutinikoletteskuvo@gmail.com

A nevem Guti Nikolett, esküvőszervező vagyok.

Célom, hogy a Nagy Napotokat felejthetetlenné tegyem számotokra!